maatregelen in verband met corona
Beste gasten. De camping is de komende maanden alleen geopend voor gasten met een eigen huisje of caravan op vaste jaarplaats.  De Universes zullen dit seizoen ( 2020 ) niet meer worden opgebouwd.  Ook voor passanten is ons bedrijf gesloten.  Hieronder nog even de belangrijkste zaken op een rijtje. We hopen dat iedereen in goede gezondheid deze moeilijke tijd doorstaat.  Wees veilig wees vriendelijk en wees begripvol. 
Alleen kerngezin is welkom
De komende tijd (vooralsnog tot 1 juni) is de Breehorst alleen toegankelijk voor de families die hier een huisje/ caravan hebben en ook thuis een huishouden delen.  Het meenemen van een vriendje of vriendinnetje tot 12 jaar is mogelijk als ze in de woonplaats ook regelmatig spelen en ook dan alleen na toestemming van ons.  Voor andere bezoek is de Breehorst gesloten. Dit geldt ook voor de ouders van het vriendje of vriendinnetje.
Spelen en andere gemeenschappelijk zaken
Het is niet toegestaan de speeltoestellen en ander speelgoed van de Breehorst te gebruiken. We hebben dit afgedekt, ontoegankelijk gemaakt of verwijderd.  We vragen jullie dit aan jullie kinderen duidelijk uit te leggen en er samen naar te kijken.   Eigen speelgoed kan alleen als het na het spel weer wordt meegenomen naar de caravan. Dat geldt ook voor stoelen en ander meubilair:  na gebruik meteen weer meenemen.  Zo kan er geen kruisbesmetting plaatsvinden.
    

   
We doen dit uit respect voor de mensen die kwetsbaar zijn, uit respect voor de mensen die zo hard werken om de gevolgen van dit virus beheersbaar te maken, en uit respect van elkaar.   Er is ruimte genoeg op het terrein om 5 meter uit elkaar te blijven;) 

Nogmaals, we denken het zo veilig is maar als blijkt dat deze maatregelen niet afdoende zijn, zijn we genoodzaakt de Breehorst voor recreanten te sluiten. 

dank voor jullie begrip
Robbert en Monique
UNIVERSE 11 te zien in de schermer bij Oterleek (Noord Holland)   de Universe is verplaatst naar onze camping in ERMELO 
Back to Top